Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάλεξη του τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάλεξη του τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάλεξη του τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα «Παιδί – Παιχνίδι και Αντικείμενο», που διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4.
Στόχος της διάλεξης, ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών, σχετικά με την σημαντικότητα του παιχνιδιού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών. Κατά την διάρκεια της διάλεξης, οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην διαδραστική παρουσίαση, ακόμα και να παραθέτουν προσωπικές εμπειρίες, ως υποθέσεις προς μελέτη. Εισηγήτρια της διάλεξης ήταν η κα Κάτια Σάπκαρη, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ειδικευθείσα στις Μαθησιακές Δυσκολίες.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αφοσίωση στο έργο που έχει αναλάβει, συνεχίζει να διοργανώνει διαλέξεις, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, προσφέροντας τους εμπειρικές γνώσεις καταξιωμένων επαγγελματιών, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό εφόδιο για τη θέση τους στην αγορά εργασίας.
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!