Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών

omilos

sima DI 2Στην κατεύθυνση της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και πάντοτε στο πλευρό  ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, βαδίζουν παράλληλα ο Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και αναπτύσσοντας συνεργασία με στόχο την παροχή του μέγιστου κοινωνικού αγαθού, της εκπαίδευσης, που αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα όλων.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστηρίζει σταθερά την περιφέρεια και τους νέους της, παρέχοντάς τους υποτροφίες αλλά και επιδοτήσεις στα δίδακτρα σπουδών, έχοντας συμπαραστάτη στο κοινωνικό έργο του τον Δήμο Ιωαννιτών, ο οποίος με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο έχει οργανώσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του με στόχο την αλληλεγγύη και την προσφορά, την άρση των ανισοτήτων και των κοινωνικών αποκλεισμών και την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους δημότες του μέσα από προγράμματα κοινωνικών δράσεων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα δώσει την ευκαιρία σε αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού της περιοχής των Ιωαννίνων που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιωαννιτών, να υλοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους και να λάβουν υποτροφίες πλήρους φοίτησης.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας των δύο φορέων παρέχονται επιδοτήσεις σπουδών έως και 50% σε όλους τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College στους δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου Ιωαννιτών και στους συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών ανάλογα με τα κοινωνικά κριτήρια.
Ενημέρωση για το εκπαιδευτικό έργο του Ομίλου ΞΥΝΗ
Στόχος της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί είναι η πλήρης ενημέρωση των δημοτών της περιοχής των Ιωαννίνων, μέσω εκδηλώσεων και άλλων δράσεων, για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College που εμπλουτίζονται και αναβαθμίζονται συνεχώς.
Μέσα από τις δράσεις που θα οργανωθούν, θα δοθούν ευκαιρίες στους δημότες Ιωαννιτών που ενδιαφέρονται να περάσουν την εκπαιδευτική πύλη του Ομίλου ΞΥΝΗ, να διεκδικήσουν υποτροφίες φοίτησης στους εκπαιδευτικούς τομείς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College.
Ο Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών είναι συνοδοιπόροι στο δρόμο της κοινωνικής ευθύνης και πετυχαίνουν το στόχο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki/?fref=ts
http://www.iek-xini.edu.gr/
http://www.medcollege.edu.gr/
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!