Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College: Αναγνωρισμένες σπουδές στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, στην Ελλάδα

Τώρα μπορείς να κάνεις αναγνωρισμένες σπουδές στην Ελλάδα, στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο! Ξεκίνα τις σπουδές σου σήμερα στο Mediterranean College και απόκτησε αναγνωρισμένο Bachelor ή Master από το TOP-30 University of Derby.

Το Πανεπιστήμιο του Derby συγκαταλέγεται πλέον στα 30 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (ανάμεσα σε 121 ιδρύματα), σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του Guardian 2019. Το Κολλέγιο διατηρεί στρατηγική συνεργασία δικαιόχρησης (franchise) με το University of Derby, με 32 προγράμματα σπουδών που μεταφέρονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ στην Ελλάδα.

Η κατάταξη του Guardian είναι η πλέον ενδεδειγμένη για όσους αναζητούν προπτυχιακές σπουδές ή εφαρμοσμένα μεταπτυχιακά, καθώς βασίζεται σε κριτήρια που αφορούν στην εμπειρία των φοιτητών, όπως η ποιότητα διδασκαλίας, η υποστήριξη των φοιτητών και η απασχολησιμότητα.

Στις επιμέρους κατατάξεις ανά τομέα σπουδών το University of Derby είναι:

·      TOP 10 σε Business, Management, Marketing, Hospitality.
·      TOP 20 σε Education, Mechanical Engineering.

Η συγκεκριμένη διάκριση δεν είναι, ωστόσο, η μόνη για το ταχύτατα αναπτυσσόμενο  Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Βρετανίας:

TEF GOLD
To 2017 το University of Derby κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο του  “Teaching ExcellenceFramework για το εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας και μαθησιακών αποτελεσμάτων που προσφέρει στους φοιτητές του (TEF GOLD). Η διάκριση αυτή το φέρνει το University στο TOP 20% των βρετανικών πανεπιστημίων.

TOP250 World Young Universities
To 2018 το University of Derby συμπεριλήφθηκε στο διακεκριμένο οδηγό Times Higher Education (THE) Young University Rankings, ως ένα από τα TOP 201-250 Πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Κoρυφαίο στην Επαγγελματική Απορρόφηση Αποφοίτων
Σταθερά τα τελευταία χρόνια το University of Derby βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των βρετανικών πανεπιστημίων με γνώμονα την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του. Συγκεκριμένα  το 96,3% βρίσκουν εργασία στο 1ο εξάμηνο από την αποφοίτηση (HESA 2017).

Οι παραπάνω διακρίσεις του University of Derby σε συνδυασμό με την μακρά εμπειρία και αξιοπιστία του Mediterranean College στο χώρο της ιδιωτικής, ανώτατης εκπαίδευσης από το 1977, καθιστούν το Κολλέγιοιδανική επιλογή για αναγνωρισμένες, ευρωπαϊκές, πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα. 

To 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας αποτελείται σήμερα από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 32 αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, τωνΕπιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, της Υγείας και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College:

ΑθήναΠατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
[email protected]

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!