Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα υπερσύγχρονα campuses για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίκαια κατέχει τον τίτλο του μεγαλύτερου πάροχου Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα (UK TNE provider), καθώς διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών που σπουδάζουν σε προγράμματα Βρετανικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας. Η σταθερά ανοδική του πορεία εδώ και χρόνια και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία δύο νέων υπερσύγχρονων campuses, τα οποία θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Σεπτέμβριο για να υποδεχτούν τους φοιτητές στο νέο ακαδημαϊκό έτος. Με τα δύο νέα campuses, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει πλέον συνολικά 21.700m² εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.

ΝΕΟ CAMPUS ΠΕΙΡΑΙΑ

Το 11όροφο campus 3.500m² βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην καρδιά του Πειραιά, στην Πλατεία Τερψιθέας επί της οδού Κολοκοτρώνη και θα φιλοξενήσει τη νεοσύστατη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μαζί με τις υπόλοιπες ακαδημαϊκές Σχολές του ιδρύματος.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τα τελευταίας γενιάς εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας (full mission bridge simulator & engine room simulator, liquid cargo operations simulator, navigation lab, ECDIS suite, high voltage installation, Yacht & Hospitality labs κ.α.), εξειδικευμένα εργαστήρια Επιστημών Υγείας [Physiotherapy Lab, Midwifery & Nursing Lab, Occupational Therapy Lab, Speech & Language Therapy Clinic, Nutrition Lab], computer labs, εργαστήριο Προσχολικής & Ειδικής Αγωγής, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη με ειδικά διαμορφωμένο χώρο μελέτης, Café, εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους χαλάρωσης για τους φοιτητές και roof garden, με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα.

Η πρόσβαση στο campus είναι πολύ εύκολη, τόσο με το μετρό, όσο και με τα υπόλοιπα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, ενώ ο παλμός της ζωής της πόλης χτυπά δυνατά στην περιοχή με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά, στα cafes και το λιμάνι.

ΝΕΟ DOWNTOWN CAMPUS

Η αυξημένη ζήτηση εκπαιδευτικών επιλογών στο κέντρο της Αθήνας, οδήγησε στη δημιουργία νέου campus 2.700m² επί της οδού Ακαδημίας (μετρό Πανεπιστήμιο).

Το νέο Downtown campus περιλαμβάνει υπερσύγχρονα εργαστήρια Επιστημών Υγείας [Podiatry Clinic, Orthotic Lab, Midwifery & Nursing Lab, Speech & Language Clinic, Physiotherapy Labs, Gym & Fitness Room], computer labs, Cafe και υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη, ενώ έχει γίνει ειδικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός για εσωτερικούς χώρους πρασίνου.

Στόχος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι εδώ και χρόνια η παροχή υψηλού επιπέδου Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σε υπερσύγχρονα campuses σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας. Πιστό σε αυτό το όραμα, συνεχίζει με επενδύσεις σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον εφάμιλλο των  Πανεπιστημίων του εξωτερικού, αξιόλογο ακαδημαϊκό προσωπικό και στρατηγικές συνεργασίες με στόχο τη διεθνοποίηση της εκπαίδευσης και προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης για τους νέους της χώρας μας.

 

Περισσότερα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!