Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Ανοιχτή Διάλεξη με θέμα: «Η σημασία της προσωπικής θεραπείας για τους μελλοντικούς επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας»

Mediterranean College - Ανοιχτή Διάλεξη με θέμα: «Η σημασία της προσωπικής θεραπείας για τους μελλοντικούς επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας»

Οι σχολές Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης του Mediterranean College και το Mediterranean Professional Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) διοργανώνουν ανοιχτή διάλεξη με θέμα: « Η σημασία της προσωπικής θεραπείας για τους μελλοντικούς επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας», την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, ώρα 18:00 -20:00.
Εισηγήτρια είναι η    Δρ. Μαρία Μαλικιώση – Λοϊζου,  Καθηγήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας  Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα ΤΕΑΠΗ,  Διευθύντρια του Διαπανεπιστημιακού Διατμηματικού ΜΠΣ  «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία»,  Μέλος σε: ΕΛΨΕ, ΣΕΨ, ΕΛ.ΣΥ.Π., Ε.Ε.Σ., ΕΣΥΟΜ, APA,  Ι.A.A.P.,O.M.E.P.,E.A.C.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Lecture Hall Mediterranean College. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 120 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα , 210 88 99 600, www.medcollege.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!