Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

SPEAK – Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για Κινέζικα, Αράβικα, Σουηδικά και Τούρκικα.

SPEAK - Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για Κινέζικα, Αράβικα, Σουηδικά και Τούρκικα.

Εξετάσεις για τις γλώσσες Κινέζικα, Αράβικα, Σουηδικά και Τούρκικα, θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK, το Νο1 Πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο της Βόρειας Ελλάδας, που σε αυτό διδάσκονται εδώ και τρεις δεκαετίες, περισσότερες από 20 διαφορετικές ξένες γλώσσες.
Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής τους, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK έχουν γίνει ο επίσημος φορέας διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης για τη Σουηδική, την Αραβική, την Τουρκική και την Κινεζική γλώσσα. Επαγγελματίες και φοιτητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα, απευθύνονται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK, προκειμένου να πιστοποιήσουν επίσημα μέσα από τη διαδικασία εξετάσεων τις γνώσεις τους στις γλώσσες αυτές.
Η διεξαγωγή των εξετάσεων γίνεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών SPEAK στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 80, 2ος όροφος), σε συνεργασία με μεγάλα ινστιτούτα και μορφωτικά ιδρύματα των αντίστοιχων χωρών. Συγκεκριμένα για τα Αράβικα οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στην Αθήνα, για τα Κινέζικα με το Ινστιτούτο HANBAN της Κίνας, για τα Σουηδικά με το Folkuniversitetet της Σουηδίας και για τα Τούρκικα  με το Ινστιτούτο Dilmer της Κωνσταντινούπολης.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων στα Σουηδικά, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 07 Ιουνίου (εγγραφές έως 12/4), στα Τούρκικα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου (εγγραφές έως 15/4), καθώς και για τις εξετάσεις των Κινεζικών που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου (εγγραφές έως 18/5). Μέσα στον μήνα θα οριστικοποιηθούν και οι εξετάσεις για τα Αραβικά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, το κόστος και τον τρόπο εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK στο τηλέφωνο 2310225717 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών SPEAK, (Τσιμισκή 80 2ος όροφος).
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!