Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College Σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, σε περιζήτητες εξειδικεύσεις με προοπτικές!

Mediterranean College Σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, σε περιζήτητες εξειδικεύσεις με προοπτικές!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, οι κάτοχοι Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και MBA, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  εταιριών και οργανισμών που έχουν την πρόθεση να προσλάβουν προσωπικό,  εφόσον τα εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να διαχειρίζονται τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Επιπλέον η αύξηση  του ανταγωνισμού διεθνώς, αναδεικνύει την αξία της γνώσης και την ανάγκη να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται. Για το λόγο αυτό άλλωστε, επιδίωξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών γενικότερα που θέλουν να αναπτυχθούν, είναι να προσλαμβάνουν  τους καλύτερους αποφοίτους.
To Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίων και ισχυρών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών,  με τα  νέα τμήματα  που θα ξεκινήσουν εντός Φεβρουαρίου 2014.
Η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, μεταξύ άλλων και των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των  κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων των δημοσίων πανεπιστημίων.
Info: Mediterranean College, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310287779, www.medcollege.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!