Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College: Χρυσός Υποστηρικτής του «job Fair»

Δυναμική παρουσία του Mediterranean College στη μεγαλύτερη ημέρα Καριέρας της Αθήνας

To Mediterranean College, στηρίζοντας σθεναρά τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές προσπάθειες της νέας γενιάς για μια ακόμη φορά, με τη δυναμική του παρουσία υποστηρίζει το job Fair, τη μεγαλύτερη ημέρα Καριέρας της Αθήνας, που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το job Fair, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μάιου 2012 στην «Τεχνόπολη» του  Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Στο job Fair, φοιτητές και απόφοιτοι τεχνολογικών και οικονομικών τμημάτων που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα να δημιουργήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων. Εκπρόσωποι πολλών επιτυχημένων εταιρειών θα είναι διαθέσιμοι προκειμένου να  ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τη δράση τους και τα τεκταινόμενα στην αγορά εργασίας. Παράλληλα θα γίνονται παρουσιάσεις, πρωτότυποι διαγωνισμοί και trainings.
Το jobFair αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Οι συμμετέχοντες επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν στο site της διοργάνωσης το βιογραφικό τους και να έρθουν σε επαφή με δεκάδες εταιρίες. Στις παράλληλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνεται ένα απόλυτα εξειδικευμένο training που θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν το job Fair από καταξιωμένους επαγγελματίες, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες τη γνώση για να κάνουν το βιογραφικό τους πιο ελκυστικό και να είναι πιο ανταγωνιστικοί σε μία συνέντευξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, θα προσφέρει μέσα από τη Δράση «Συνέργια 1.5.12.», υποτροφίες σπουδών και επιταγές εκπαίδευσης σε ανέργους τελειόφοιτους και απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών τμημάτων  που επιθυμούν να διευρύνουν σε νέα επιστημονικά πεδία το γνωστικό τους υπόβαθρο, προκειμένου να διεκδικήσουν πιο ανταγωνιστικά μια ενεργή θέση στην αγορά εργασίας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC και IEEE υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το διαδικτυακό τόπο της διοργάνωσης στη διεύθυνση  www.job-fair.gr .
Σε μια εποχή που η ανεργία απειλεί την κοινωνική συνοχή, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες επιπτώσεις της κρίσης, το Mediterranean College, υποστηρίζει αντίστοιχες δράσεις, προσφέροντας το αγαθό και τη δύναμη της γνώσης στη νέα γενιά για να κάνει τα όνειρά της πράξη,  ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα.
Mediterranean College. The Power of Knowledge.  Info: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600,  www.medcollege.edu.gr ,
To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Ολόκληρο το δελτίο τύπου θα το βρείτε εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!