Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΣΤΟ XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ.. BUSINESS!

Η τέχνη του επιχειρείν και η «γλώσσα» των business πρωτοστατούν αυτήν την εβδομάδα στο XINISEDUCATIONFESTIVAL 2012, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή.
Η 9η εβδομάδα των 10 δωρεάν σεμιναρίων με άξονα τις business εντρυφά σε θέματα όπως η «Νεανική Επιχειρηματικότητα», το «Τραπεζικό Marketing», «Το χιούμορ στη διαφήμιση», ενώ μεταξύ των άκρως ενδιαφερόντων και επίκαιρων σεμιναρίων που συμπεριλαμβάνονται στην εβδομάδα BUSINESSSCHOOL –από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου- είναι: «Η αποδοτικότητα του νέου φορολογικού νόμου», «Ακίνητα: Πόσο μπορούν να αντέξουν στη φοροκαταιγίδα των νέων μέτρων», «Διαχείριση πλαστικού χρήματος», «Χρηματιστήριο εν μέσω κρίσης».
Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINISEDUCATIONFESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!