Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

MediterraneanCollege-Με εκατοντάδες χαμόγελα των φετινών αποφοίτων η 39η Τελετή Αποφοίτησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

«Είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ της Παιδείας να συμβάλει στη δημιουργία

ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων & κοινωνικά ενεργών πολιτών»-Σοφοκλής Ξυνής

 

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Αποφοίτησης της Τάξης του 2018 του Mediterranean College στην Αθήνα, την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος και στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στο PortoPalaceHotel& Conference Center, με κοινό θεματικό άξονα των εκδηλώσεων την «Ολιστική Εκπαίδευση: Η Παιδεία ως Τέχνη».

 

Παρουσία του Ιδρυτή& Επίτιμου Προέδρου του MediterraneanCollege, Καθηγητή & Συγγραφέα, κ. Σοφοκλή ΞυνήκαιτωνμελώντηςΑκαδημαϊκήςΔιεύθυνσηςτουΚολλεγίουαπονεμήθηκανπτυχίακαιδιπλώματαBachelor’s, Master’s, HigherNationalDiplomas και τίτλοι επαγγελματικής εξειδίκευσης Professional/ ExecutiveDiplomasστους συνολικά 445 απόφοιτους των σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής, Τουρισμού & Φιλοξενίας, Μηχανικών και Επαγγελμάτων Υγείας του MediterraneanCollege και του MediterraneanProfessionalStudies, οι οποίοι θα είναι πλέον πτυχιούχοι, κορυφαίων πανεπιστημίων και κάτοχοι διπλωμάτων από φορείς πιστοποίησης παγκοσμίου φήμης, έχοντας αποκομίσει όλες τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην απαιτητική αγορά εργασίας.

 

Εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων Βρετανικών Πανεπιστημίων παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις: Στηντελετή της Αθήνας, ηProVice-Chancellor, ExternalAffairs του UniversityOfDerby, ProfessorJudithLamie, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό στους απόφοιτους, ο Pro-ViceChancellor / Dean, CollegeofArt, Humanities&Education, ProfessorKeithMcLay του UniversityofDerby και η HeadofHealthProfessions, του ManchesterMetropolitanUniversity, DrJulieWright,  ενώτηνεκδήλωσητηςΘεσσαλονίκηςτίμησε με την παρουσία του ο HeadofInternational του UniversityofDerby, Mr. RichardSide.

 

Ακαδημαϊκές υποτροφίες απονεμήθηκαν στους αριστεύσαντες και ειδικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε καθηγητές και φοιτητές που ξεχώρισαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

 

«Είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ της Παιδείας και των εκπαιδευτικών φορέων, να μην περιορίζονται στη μετάδοση στείρων γνώσεων και στην ανάπτυξη μετρήσιμων δεξιοτήτων, αλλά να συμβάλουν στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, κοινωνικά ενεργών πολιτών, με κριτική σκέψη, έτοιμων να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θα συναντήσουν αργότερα στη ζωή τους…»αναφέρθηκε-μεταξύ άλλων- στον χαιρετισμό του, ο Ιδρυτής & Επίτιμος Πρόεδρος του Mediterranean College, Καθηγητής-Συγγραφέας, κ. Σοφοκλής Ξυνής.

 

Ως τον «ουσιαστικότερο παράγοντα διάπλασης ενάρετων ανθρώπων» χαρακτήρισε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την Ολιστική Παιδεία ο επίσημος προσκεκλημένος της Τελετής στην Αθήνα, Aντιστράτηγος ε.α. & τ. ∆ιοικητήςΣτρατιωτικήςΣχολήςΕυελπίδων, κ. Δημήτριος Μπάκας.

KeyNoteSpeaker στην 39η Τελετή Αποφοίτησης στην Θεσσαλονίκη ήταν η Δρ.  Μαριάννα Βιλδιρίδη-Χατζητόλιου, Ιδρύτρια & Διευθύντρια της  “Σύγχρονης Μοντεσσοριανής Εκπαίδευσης-Μαριάννα Βιλδιρίδη” τ. Πρόεδρος Δ.Σ. Λαογραφικού-Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας -Θράκης.

Τιμητική βράβευση απονεμήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για την προώθηση Καλλιτεχνικών & άλλων Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού,  Δόκτωρος Γιώργου Τσιάμη.

Την 39η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκητίμησαν με την παρουσία τους κορυφαίοι επαγγελματίες, εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι του Αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της 39ηςΤελετής Αποφοίτησης στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των  Education Awards 2018, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν και βραβεύθηκαν οι 10 καλύτεροι φοιτητές και απόφοιτοι ιδιωτικών Κολλεγίων, Δημόσιων Πανεπιστημίων/ΤΕΙ και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού, σε ισάριθμες κατηγορίες βραβείων. Εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών(Intracom-Telecom, Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός,  Όμιλος Aldemar Resorts, LaurelInternationalManagement, TechnavaS.A., WurthHellasS.A.,Agrino, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Άλμα-Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων, Φιλοκτήτης-Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης)στήριξαν για μια ακόμη φορά την πρωτοβουλία του 1ου Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδας για επιβράβευση και ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, δίνοντας το «παρών» για την απονομή των ραντεβού εργασίας στους μεγάλους νικητές.

Δείτε το OfficialVideo της Τελετής στην Αθήνα: http://bit.ly/2T4159H

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!