Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ MEDIA WORKSHOP

 

 

Δημοσιογράφοι, σεφ και στελέχη τουρισμού του μεγαλύτερου ιδιωτικού ΙΕΚ της χώρας, συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του 1ου  σεμιναρίου τηλεοπτικής παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη                                                           

Ο χώρος ήταν το Θέατρο “Αυλαία” και ο χρόνος η 16η και η 23η Φεβρουαρίου 2019. Τις δύο αυτές ημέρες έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, το 1o “Media Workshop: TV Presenter”.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πληρέστερο σεμινάριο τηλεοπτικής παρουσίασης που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, με περισσότερους από 15 εισηγητές από όλα τα φάσματα της βιομηχανίας του θεάματος.  Φαίη Σκορδά, Νικολέττα Ράλλη, Ελένη Τσολάκη και Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν κάποια μόνο από τα ονόματα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε αυτή.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, όπως είναι αναμενόμενο δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια διοργάνωση. Σπουδαστές δημοσιογραφίας, μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων έπιασαν…δουλειά και με συνέπεια και επαγγελματισμό που θα ζήλευαν χρόνια επαγγελματίες του χώρου, συμμετείχαν σε νευραλγικά πόστα του Media Workshop. Δημοσιογραφική κάλυψη του event, προετοιμασία του lunch break του σεμιναρίου αλλά και υποδοχή και φιλοξενία των εισηγητών και των συμμετεχόντων στο σεμινάριο, ήταν ένα μέρος μόνο από τις υποχρεώσεις των νεαρών εθελοντών.

Η οργανωτική επιτροπή του σεμιναρίου, είχε μόνο να πει τα καλύτερα για τη συγκεκριμένη συνεργασία, ενώ το ραντεβού του Media Workshop: TV Presenter με σπουδαστές και εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ανανεώθηκε ήδη για την επόμενη χρονιά.

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!