Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Μεγάλη συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Την έναρξη μιας πρωτοποριακής συνεργασίας εγκαινιάζουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, με στόχο την ενίσχυση των νέων και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των εμπορικών επιχειρήσεων, εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, που «γιόρτασε» φέτος τα 20 χρόνια επιτυχημένης και συνεπούς παρουσίας του στα Νότια Προάστια, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με γνώμονα την ενίσχυση της προσπάθειας του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ), και κατ’ επέκταση τη διασύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας, δίνοντας, παράλληλα, ισχυρά κίνητρα στους νέους για ποιοτικές σπουδές.
Η συνεργασία αφορά σε μια σειρά από προσφορές και προνόμια, τόσο για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όσο και για τους επιχειρηματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους υπαλλήλους τους και τα μέλη των οικογενειών τους.
Εγκαινιάζοντας μάλιστα, από φέτος, 18 νέες ειδικότητες σε επαγγέλματα αιχμής όπως Νοσηλευτική, Ναυτιλιακά κ.ά, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας παρέχουν σπουδές στους παρακάτω τομείς  :

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, και με επίγνωση των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, αλλά και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς α’ βαθμού), τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με ειδικά, προνομιακά δίδακτρα.
Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, μέσω των επιχειρήσεων- μελών του, προσφέρει στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Τέλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και μετά από πρόταση της Προέδρου κ. Άννας Καυκά  και του Διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρέχουν 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στις Ξένες Γλώσσες ΞΥΝΗ, για τα παιδιά της πληγείσας -από τη φωτιά στη Γλυφάδα- οικογένειας του Κώστα Μπλιος.
Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini

  • Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς χρέωση: Τηλεφωνικό Κέντρο: 800 11 91 91 91
  • e-mail: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!