Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σχολή θεάτρου Δήλος | Εισαγωγικές εξετάσεις 2012-13

Με ένα δυναμικό επιτελείο καθηγητών η σχολή θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη (Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο, Αθήνα, τηλ. 210-5203.562), καλωσορίζει την χρονιά 2012-2013, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012.  Κλείνοντας την χρονιά, η σχολή παρουσίασε στο Χώρο Θεατρικών Εκδηλώσεών της τις παραστάσεις των τελειοφοίτων “Η Όπερα της Πεντάρας” του Μπέρτολτ Μπρεχτ, “Ρομπέρτο Τσούκκο” του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές και “Οι Νύφες”, έργο βασισμένο στις “Νύφες” του Παντελή Βούλγαρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση των αποφοίτων “Η Όπερα της Πεντάρας” θα συμμετάσχει στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ η παράσταση “Οι Νύφες” θα παρουσιαστεί στον Χώρο Θεατρικών Εκδηλώσεων «δήλος» από αρχές Οκτωβρίου 2012 και για δύο μήνες.
Η σχολή είναι υπερήφανη για τις επιδόσεις, αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας του συνόλου των σπουδαστών και των καθηγητών της. Tο προσωπικό της «δήλος» προετοιμάζει το καινούργιο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία υποψηφίων σπουδαστών για τις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής μας και του Υπουργείου Πολιτισμού.
Διευθύντρια Σχολής: Δήμητρα Χατούπη, Σύμβουλος Σπουδών: Θεόδωρος Εσπίριτου.

Εισαγωγικές Εξετάσεις 2012-13

Η σχολή θεάτρου «δήλος» συνέχισε και φέτος τη μέθοδο αξιολόγησης των υποψήφιων σπουδαστών της, που εγκαινίασε με επιτυχία την ακαδημαϊκή περίοδο 2009-2010, μέσα δηλαδή από ένα ΔΩΡΕΑΝ πενθήμερο πρόγραμμα μαθημάτων που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 7 Σεπτ. 2012.  Μετά από την προετοιμασία και τις ακροάσεις των υποψηφίων, οι εξετάσεις της «δήλος» ολοκληρώνονται με προσωπικές συνεντεύξεις με τη Διεύθυνση της σχολής την Δευτέρα 17/09/2012.
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής:
τηλ: 210-5203.562, email: [email protected].

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ:

Τη νέα χρονιά, μαζί με τη διευθύντρια κ. Δήμητρα Χατούπη διδάσκουν υποκριτική οι κ. Κωστής Καπελώνης, Βασίλης Ανδρέου, Κώστας Γάκης, Ester Andre Gonzalez, Θεόδωρος Εσπίριτου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Ρούλα Πατεράκη και Λένα Φιλίπποβα.
Ακόμη διδάσκουν οι: Νίκος Γραμματικός, Χρίστος Θεοδώρου, Περικλής Μοσχολιδάκης, Κωσταντίνος Μπουμπούκης, Νικολέττα Ξεναρίου, Δημήτρης Παναγιωτάτος, Λέανδρος Πολενάκης, Νίκος Τουλιάτος, Αντώνης Χαλκιάς, Δρόσος Σκώτης.
Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά περιλαμβάνει, όπως πάντα, σειρά σεμιναρίων με σημαντικούς ανθρώπους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού θεάτρου.  Μέχρι σήμερα στα σεμινάρια αυτά έχουν διδάξει πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι κ. Σωτήρης Χατζάκης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Στάθης Λιβαθηνός, Guillermo Heras, Ιωάννα Ρεμεδιάκη, Enrico Stolzenburg.

Η «δήλος» πρωτοπορεί με:

  • Μαθήματα για τους σπουδαστές της σχολής με επισκέπτες καθηγητές, σημαντικά στελέχη του θεάτρου
  • Υποκριτική κινηματογράφου («ο ηθοποιός μπροστά στη κάμερα») και δημιουργία μικρών ταινιών
  • Τη διάθεση θεάτρου και υλικοτεχνικής υποδομής για παραστάσεις τελειόφοιτων και απόφοιτων της σχολής
  • Τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων για τους σπουδαστές αλλά και νέους επαγγελματίες του χώρου με καταξιωμένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Την οργάνωση Γραφείου Διασύνδεσης της σχολής και επαγγελματικής προώθησης των απόφοιτων.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!