Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μια ημέρα στο νηπιαγωγείο της Σχολής ΧΑΤΖΗΒΕΗ

Μια ημέρα στο νηπιαγωγείο της Σχολής ΧΑΤΖΗΒΕΗ

Η Σχολή Χατζήβεη προσκαλεί γονείς και παιδιά στην εκδήλωση γνωριμίας (Open Day) του Νηπιαγωγείου της την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 π. μ.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους γονείς που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Προνηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο της Σχολής Χατζήβεη και θα ήθελαν να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του. Η διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχει στόχο οι υποψήφιοι νέοι γονείς του σχολείου να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εκπαίδευση που θα έχουν τα παιδιά τους στο Νηπιαγωγείο της Σχολής Χατζήβεη.
Το πρόγραμμα σπουδών του Νηπιαγωγείου άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό του Δημοτικού, θέτει τις βάσεις για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα, το Δημοτικό σχολείο.
Στη συνάντηση οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία:
-Να γνωρίσουν τη Διεύθυνση του σχολείου και να μάθουν το όραμα και τη φιλοσοφία εκπαίδευσης της Σχολής.
-Να συναντήσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές πρακτικές του σχολείου καθώς και για επιμέρους θέματα σχετικά με την αθλητική δράση, την καλλιτεχνική παιδεία, τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών κ.α.
-Να μοιραστούν τα θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών τους.
-Να γνωρίσουν γονείς που τα παιδιά τους ήδη φοιτούν στο σχολείο.
-Να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου.
-Τέλος οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, συμμετέχοντας σε βιωματικές δραστηριότητες, να έρθουν σε επαφή με τις Νηπιαγωγούς του σχολείου και να πάρουν μια γεύση από τη ζωή στη Σχολή Χατζήβεη.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2511371, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Για την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!