Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ – Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2012

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…μουσικές, χρώματα, αρώματα, λιχουδιές, παραδόσεις, ήθη και έθιμα…όλα όσα μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές…όλα αυτά που προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα παιδιά μας!
Ο Μικρός Μαέστρος και φέτος, έχει διοργανώσει μια σειρά δραστηριοτήτων εν όψει των γιορτινών ημερών με κορυφαίες στιγμές τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Χρήστος Τσακίρης. Θεατρικά, πρόβες, τραγούδια και χορευτικά δουλεύτηκαν από τα παιδιά με πολύ μεράκι και αγάπη και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους ήταν θριαμβευτικό, αφού γονείς και συγγενείς καταχειροκρότησαν τους μικρούς ηθοποιούς πάνω στο σανίδι.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το θέατρο Χρήστος Τσακίρης πλημμύρισε από τις φωνούλες των λιλιπούτειων μαθητών και τον κόσμο που ολημερίς κατέφθανε για να παρακολουθήσει και να επικροτήσει τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις των παιδιών «Χριστούγεννα στο δάσος», «Η ευχή της Χιονούλας» και «Η χιονισμένη χώρα». Για μια ακόμη χρονιά Ο Μικρός Μαέστρος απέδειξε περίτρανα, πως το έργο του έχει απήχηση στις ψυχές όλων, μικρών και μεγάλων και πως η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι είναι τα χαμόγελα που αποτυπώνονται στα πρόσωπα των παιδιών!
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!