Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα εκπομπή «ΤheFoodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο» έρχεται στο IGTV από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Γνώρισε το InstagramTVτου IEK ΑΚΜΗ και κάνε την καθημερινή cookingroutine σου πιο fun!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνεχίζει να πρωτοπορεί τόσο εκπαιδευτικά όσο και στο σύγχρονο digital κόσμο με την ιδιαίτερα ενεργή παρουσία του και στα Social Μedia, για την οποία αναδείχθηκε Νο1  δύναμη στα EducationLeadersAwards 2018, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό που βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια των αυξανόμενων και πολλαπλά καινοτόμων ενεργειών του, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ λανσάρει μια πρωτότυπη εκπομπή μαγειρικού lifestyle με τίτλο «ΤheFoodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο», στο νέο feature του Instagram, το IGTV.

Η εκπομπή «ΤheFoodtellers: Vol.1», που εγκαινιάζει τον 1ο κύκλο της με τον ανερχόμενο chef και συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βασίλη Χατζόπουλο, θα παρουσιάζει με φρέσκο και ανατρεπτικό τρόπο καθημερινές και εύκολες συνταγές …withatwist, για όλους όσοι αγαπούν το foodlifestyle και τις gourmet γεύσεις.

Το Instagram με τη συμπλήρωση του ενός δισεκατομμυρίου ενεργούς χρήστες λάνσαρε τη νέα υπηρεσία IGTV. Η νέα εφαρμογή διαφοροποιείται από το YouTube και το FacebookWatch από το γεγονός ότι το βάρος πέφτει καθαρά στον mobile χρήστη, με τα βίντεο να εμφανίζονται σε κάθετη διάταξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο ΙnstagramTVτου ΙΕΚ ΑΚΜΗ αυτή την Παρασκευή 09/11, και κάθε Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, για να απολαμβάνετε τη νέα εκπομπή που θα γίνει συνήθεια στους insta&foodlovers!

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!