Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

New Frontline Show: 24η έκθεση του AAS COLLEGE

New Frontline Show: 24η έκθεση του AAS COLLEGE
Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τη New Frontline σχεδιαστών στους τομείς σπουδών: Advertising, Animation, Digital Graphics, Fashion Design, Fashion Promotion, Games Design, Graphic Design, Interior Design και Product Design.
Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις είκοσι καλύτερες αφίσες του διαγωνισμού που είχαμε προκηρύξει για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με τίτλο: Raise your Voice not the Sea level. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές του παραπάνω διαγωνισμού.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι σπουδαστές μας έχοντας την αμέριστη βοήθεια των καθηγητών τους και την υποστήριξη όλων μας, εκθέτουν στο κοινό της πόλης μας τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, τα όνειρα, τις ανησυχίες, τη φιλοσοφία και τις ελπίδες τους. Όλοι τους αποτελούν τη νέα γενιά designers. Είναι οι νέοι και νέες που φιλοδοξούν να αποτελέσουν την New Frontline νέων δημιουργών της χώρας μας.
Χάρη στη franchise συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire, προσφέρουμε στους σπουδαστές μας προγράμματα σπουδών που είναι στα 10 καλύτερα στη Μ. Βρετανία πάνω σε κλάδους σπουδών Design.
Τα προγράμματα σπουδών του UCLan είναι αυτά που ευθύνονται για την καλλιέργεια της αισθητικής των σπουδαστών μας, είναι τα εργαλεία που τους μυούν στον πειραματισμό, στην έρευνα, στην ανάπτυξη και εξέλιξη της δημιουργικότητάς τους. Είναι αυτά που χάρη στην εμπέδωση και αφομοίωση των γνώσεων που παρέχουν μας δίνουν την χαρά και ικανοποίηση να βλέπουμε στο τέλος τα υψηλού επιπέδου portfolios των σπουδαστών μας και τις διακρίσεις τους σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Μέσα στα είκοσι τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε συγκεντρώσει μια άριστη  ομάδα διδακτικού προσωπικού, με κοινή φιλοσοφία και προσέγγιση στους διάφορους κλάδους σπουδών μας, που έχει τα ακαδημαϊκά εφόδια και προσόντα και αξιοποιεί στο έπακρο το Βρετανικό πρόγραμμα σπουδών.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!