Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO, Μιχάλης Μουρούτσος, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO, Μιχάλης Μουρούτσος, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO, Μιχάλης Μουρούτσος, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

 

ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ –ΔΕΥΤΕΡΑ 4/12  ΣΤΙΣ 12.00

 

Τον… «δρόμο για την επιτυχία» θα δείξει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO, Μιχάλης Μουρούτσος, στο πλαίσιο του ομώνυμου δωρεάν σεμιναρίου Προπονητικής που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά τη Δευτέρα 4/12 στις 12.00!

Το εν λόγω σεμινάριο –το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά (Φίλωνος 39)- αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο για τους σπουδαστές Προπονητικής, Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Φυσικοθεραπείας και Διαιτολογίας του κορυφαίου ΙΕΚ στις Σπουδές Αθλητισμού, στο πλαίσιο της δωρεάν παροχής εξειδικευμένων MasterClasses Προπονητικής, με εισηγητές αστέρες του Αθλητισμού!

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», «Αθλητικός Δημοσιογράφος» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθούν δωρεάν, καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους, πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Αθλητισμού.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!

Σπούδασε κι εσύ Προπονητική στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών στον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο), 210 4120714

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!