Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στηρίζει και φέτος τη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων

 

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στηρίζει και φέτος τη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στηρίζει και φέτος τη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων

 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

 

Αρωγός στο τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Σεραφείμ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας στον Πειραιά, στηρίζει και φέτος ως Ευγενικός Χορηγός τη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως, με στόχο την οικονομική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ωφελουμένων των κοινωνικών προγραμμάτων της Εκκλησίας.

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση αποτελεί ισχυρό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του αξιοσήμαντου κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο λοιπόν των σημαντικών δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δίνει και φέτος το «παρών» σε αυτήν την ξεχωριστή διοργάνωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς και αγάπης.

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών και Εργοθεραπείας του κορυφαίου ΙΕΚ στον Πειραιά έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τον στολισμό του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η Δωροέκθεση, ενώ θα δημιουργήσουν και χειροποίητα δωράκια και στολίδια προς πώληση για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τα Χριστούγεννα. Εξάλλου, οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής θα ετοιμάσουν νόστιμα κεράσματα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τους επισκέπτες της Δωροέκθεσης ανήμερα των εγκαινίων.

 Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 9 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Τριάδος στον Πειραιά, όπου και θα τελεστεί με κάθε επισημότητα και ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, την ημέρα των εγκαινίων, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 12.00.

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δωροέκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις χριστουγεννιάτικες αγορές των επισκεπτών, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

 

*Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 10.00- 15.00
  • Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 10.00- 14.00 & 17.00- 20.00

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313 –Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο)
  • http://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!