Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ εγκαινίασε την Έκθεση Φωτογραφίας του Aegean College

IMG_3334

Ήταν μία μοναδική βραδιά για το Aegean College. Εκατοντάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας, για να ακούσουν τον κορυφαίο Ψυχοθεραπευτή-Ψυχίατρο, κ. Ματθαίο Γιωσαφάτ, ο οποίος μοιράστηκε μαζί τους γνώσεις και συναίσθηματα, απαντώντας παράλληλα στα ερωτήματά τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικογένεια, την απιστία, κ.ά.

Ο κ. Γιωσαφάτ, επίσημος προσκεκλημένος του Aegean College, εγκαινίασε και θαύμασε την Έκθεση Φωτογραφίας «Άνθρωποι & Συναισθήματα», δημιούργημα της Ομάδας των σπουδαστών Ψυχολογίας PsyToGraphy. Πρόκειται για μια καλλιτεχνική δράση που στόχο έχει να γεφυρώσει τον ορθολογισμό της επιστήμης με το ανθρώπινο πηγαίο συναίσθημα, όπως το συλλαμβάνει ο παρατηρητής-φωτογράφος μέσα από το φακό του. Το φωτογραφικό οδοιπορικό απεικονίζει ανθρώπινα συναισθήματα όπως η αγάπη, η μελαγχολία, η θλίψη, ο θυμός, η χαρά, αλλά και η φροντίδα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο άνθρωπος που έβαλε την ψυχοθεραπεία στο μέσο ελληνικό σπίτι, συνεχάρη τους μελλοντικούς του συναδέλφους, σπουδαστές Ψυχολογίας του Aegean College, και μάλιστα είχαν μαζί του σύντομη συνομιλία, ενώ υπέγραψε και πλήθος από τα βιβλία του από τις Εκδόσεις Αρμός.

Την ίδια ημέρα το Aegean College συμμετείχε στη δράση Art Night Athens των Atenistas, ανάμεσα σε πλήθος οργανισμών τέχνης και πολιτισμού, υποδεχόμενο τους Αθηναίους.

Η έκθεση φιλοξενείται στον ημιώροφο τέχνης του Κολλεγίου (Πανεπιστημίου 17) και διαρκεί έως τις 13 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο.

IMG_3354

IMG_3587

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τομέας Ψυχολογίας

aegean

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

armos

HASHTAG Aegean College: #AegeanCollege

HASHTAG Έκθεσης: #PsyToGraphy

Social Media: @AegeanCollege

AEGEAN COLLEGE I ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228 I

Ημιώροφος Τέχνης Aegean College

Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα-Σάββατο: 10.00–20.30 I Είσοδος Ελεύθερη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για τις σχετικές λεπτομέρειες www.aegeancollege.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!