Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

O Τομέας Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υποστηρικτής της 7ης HAIRPROF 2022

O Τομέας Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υποστηρικτής της 7ης HAIRPROF 2022
O Τομέας Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υποστηρικτής της 7ης HAIRPROF 2022

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ & BARBERING, ΣΤΗN ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ “TAE KWON DO

 

Δυναμικό «παρών» στη μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου “HAIRPROF 2022”, στο γήπεδο TAE KWON DO, έδωσε –για ακόμα μία χρονιά- ο Τομέας Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που υπερέχει σε διακρίσεις και βραβεύσεις των σπουδαστών του τόσο στην ειδικότητα της Κομμωτικής, όσο και στα προγράμματα Barbering του ΑΛΦΑ studies!

Η 7η HAIRPROF, απευθυνόμενη στον επαγγελματία κομμωτή & barber, αποτέλεσε την απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης, έμπνευσης και  συνεργασιών, με σεμινάρια, workshops και shows, και με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 κομμωτηριακών brands, εταιρειών υπηρεσιών και εξοπλισμού κομμωτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της HAIRPROF τα τελευταία χρόνια, με τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές του στην Κομμωτική να εντυπωσιάζουν στους hairdressing διαγωνισμούς και στα students’ events που διοργανώνονται διαχρονικά, στο πλαίσιο της έκθεσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου –ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!