Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σοφοκλής Ξυνής: Απονομή δύο υποτροφιών σπουδών για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Σοφοκλής Ξυνής: Απονομή δύο υποτροφιών σπουδών για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Σοφοκλής Ξυνής: Απονομή δύο υποτροφιών σπουδών για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

 

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

 

Στην προσφορά δύο υποτροφιών σπουδών για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών -προκειμένου να διατεθούν με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια σε νέα παιδιά- προχώρησε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, Πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη μείζονα σημασία του «κοινωνικού προσώπου» της Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, ο Καθηγητής Ξυνής προσέφερε τις υποτροφίες στις 2 τυχερές δικαιούχους, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης 57), παρουσία της Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κας. Ελευθερίας Παναγιωτίδου, του ιατρού και εφόρου του Συνδέσμου, κου. Ιωάννη Αθανασιάδη, της κας. Ειρήνης Αρτέμη (μέλους του Συνδέσμου), της κας. Σούλας Κοκολέτσου (προέδρου της UNESCO Νοτίων Προαστίων), του κου. Γιώργου Κοκολέτσου (μέλους της UNESCO Νοτίων Προαστίων), του κου. Αντώνη Γλύκα (Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ) και της κας. Αθηνάς Ξυνή.

Αναφορικά με την προσφορά των υποτροφιών, ο πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ δήλωσε:

«Στεκόμαστε δίπλα στα νέα παιδιά με όρεξη για σπουδές, προσφέροντάς τους υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ -στο πλαίσιο του Θεσμού Υποτροφιών που αποτελεί βασικό άξονα της φιλοσοφίας του Ομίλου ΞΥΝΗ εδώ και 65 χρόνια- ώστε να συνεχίσουν να διαπρέπουν και στη μεταλυκειακή τους πορεία. Το σημαντικότερο εφόδιο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να σταθεί με ασφάλεια και δύναμη στη ζωή είναι οι σπουδές. Μην ξεχνάμε ότι η επένδυση στη γνώση αποτελεί θεμέλιο για την ανάπτυξη, αλλά και το γεγονός ότι δεν νοείται Εκπαίδευση χωρίς κοινωνική ευαισθησία». 

INFO:

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!