Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση ελληνική ομορφιάς «Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ., στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 31 Μαΐου έως την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014.
Στα εγκαίνια της έκθεση οι σπουδάστριες του Τομέα Αισθητικής και του Τομέα Κομμωτικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, υπό την καθοδήγηση των εμπειρότατων καθηγητών τους, θα παρουσιάσουν στο κοινό show ομορφιάς, με θέμα: «Τάσεις Pin up».
Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν  για τα προγράμματα σπουδών της Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και για τα εξειδικευμένα σεμινάρια που παρέχει ο Τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αλλά και να εκμεταλλευτούν τα προνομιακά δίδακτρα που θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.
Παράλληλα, σπουδαστές και απόφοιτοι του Προγράμματος Εκμάθησης Τατουάζ, του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», θα πραγματοποιούν ζωντανή επίδειξη της τέχνης τους, κάνοντας τατουάζ σε τεχνητά δέρματα.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.
Πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ.:2310 552406, [email protected]

www.iek-xini.edu.gr / www.keasxini.edu.gr /www.xinis.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!