Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δίπλα στους σπουδαστές του Mediterranean College Πρόσφεραν δώρα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα


Μία ξεχωριστή κίνηση αγάπης πραγματοποίησαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων οι σπουδαστές και η διοίκηση του Mediterranean College, με την συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές και η διοίκηση του Mediterranean College, επισκέφθηκαν στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για να δώσουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά. Το Mediterranean College δεν ήταν μόνο του σε αυτή την κίνηση, αφού μαζί με τους σπουδαστές, το ορφανοτροφείο επισκέφθηκαν και τρεις από τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα ο William Hatcher, ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.
Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές μαζί με τους σπουδαστές του Mediterranean College πρόσφεραν ξεχωριστά δώρα στα παιδιά, και τους έδωσαν χαρά με την παρουσία τους στην στέγη «Μέλισσα».
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που προβλέπει και την από κοινού διοργάνωση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα.
Τηλ: 2310552406, [email protected] , www.medcollege.edu.gr
http://www.facebook.com/pages/Mediterranean-Thessaloniki/199754816782079
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!