Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

OI «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» στο ΝΟΗΣΙΣ!

OI «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» στο ΝΟΗΣΙΣ!
OI «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» στο ΝΟΗΣΙΣ!

 

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 11.00 – 13.30, γονείς και παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είναι καλεσμένοι στη δωρεάν διαδραστική παράσταση: «Γνώρισε τους ΧΟΠΑ Ήρωες 112, γίνε και Εσύ Ήρωας, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χαρακτήρες «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» μέσα από μια άκρως διασκεδαστική παράσταση, απολαμβάνοντας  παράλληλα εκπαιδευτικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικές ανακαλύψεις και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα.

Οι εκπρόσωποι σχολείων ή συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που θα παραστούν, θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κλήρωση για μια δωρεάν παράσταση «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» από τα Ανεμοσκορπίσματα στο σχολείο τους, συνδυάζοντας τη βιωματική εμπειρία και την εκπαίδευση των παιδιών με την ψυχαγωγία και το παιχνίδι!

 

Λίγα λόγια για τους «ΧΟΠΑ Ήρωες 112»:

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που για 3η συνεχόμενη χρoνιά εφαρμόζεται παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια (World Stroke Organization), το Schools for Health in Europe Foundation (S.H.E.) και την UNESCO, σε συνεργασία με την Angels Initiative και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Μέσα από αυτό το πολύ διασκεδαστικό, βραβευμένο και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα, τα παιδιά εκπαιδεύονται  ώστε να είναι ικανά να βοηθήσουν να σωθούν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με την επιστημονική συνεργασία του τμήματος Κοινωνικής και Προληπτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, υπό την αιγίδα των  Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, Μετεώρων, την υποστήριξη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και του Kids Save Lives.

*Είσοδος Δωρεάν

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 19 Ιανουαρίου:

EPIDIRECT, Κωνσταντίνα Χαρίση, T: 2310 227 225, kcharisi@epidirect.gr

ΝΟΗΣΙΣ, Ελισάβετ Κωνσταντίνου, T: 2310 483 045, konstantinou@noesis.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!