Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ο ηγέτης των μεταλλίων και στις Σπουδές Φυσικοθεραπείας!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ο ηγέτης των μεταλλίων και στις Σπουδές Φυσικοθεραπείας!
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ο ηγέτης των μεταλλίων και στις Σπουδές Φυσικοθεραπείας!

 

EΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Χρυσά, ασημένια και αργυρά μετάλλια απέσπασαν οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του κορυφαίου ΙΕΚ για Σπουδές Φυσικοθεραπείας στο «WMF Intercontinental Massage Championship 2022»: μια διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μασάζ (World Massage Federation), όπου 150 φυσικοθεραπευτές (επαγγελματίες και σπουδαστές), από 38 χώρες, διαγωνίστηκαν σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες!

Συγκεκριμένα, κορυφαίοι νικητές της διοργάνωσης –κατακτώντας τις 3 πρώτες θέσεις, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- αναδείχθηκαν οι εξής:

  • Κωνσταντίνος Παναγόπουλος (Βοηθός Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΑΛΦΑ, 2ο έτος): 1η θέση στο Πανελλήνιο ΕρασιτεχνικόΜασάζ
  • Γεωργία Κοψαχείλη (Βοηθός Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΑΛΦΑ, 1ο έτος): 2η θέση στο Παγκόσμιο ΕρασιτεχνικόMασάζ
  • Αρίλλα Μπούντος (Βοηθός Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΑΛΦΑ, 1ο έτος): 2η θέση στο Πανελλήνιο ΕρασιτεχνικόMασάζ
  • Δημήτρης Λεβέντης (Καθηγητής Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΑΛΦΑ): 3η θέση στο Παγκόσμιο ΕπαγγελματικόΣουηδικό Free style

 

Για όσους/όσες επιθυμούν να σπουδάσουν στη μεγαλύτερη Σχολή Φυσικοθεραπείας της χώρας μας και να γίνουν μέλη της dream team των φυσικοθεραπευτών που σαρώνουν τα μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις, αρκεί να κάνουν την εγγραφή τους στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, για σπουδές στην ειδικότητα «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή»!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή για  Σπουδές Φυσικοθεραπείας, καθώς οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, εκθέσεις και διοργανώσεις Φυσικοθεραπείας και Μασάζ, αποτελούν «ζωντανή» απόδειξη των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει!

Αμέτρητα και τα Success Stories των αποφοίτων Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που εργάζονται στα μεγαλύτερα κέντρα αποκατάστασης και αθλητικά σωματεία της χώρας!

Γεννήθηκες για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ στη Φυσικοθεραπεία;

Ξέρεις τι ζητάς! Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στη Νο1 Σχολή Φυσικοθεραπείας της χώρας: https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/ygeia/bohthos-fysikotherapeyth/!

 

 Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!