Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής (ΑμεΑ) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής (ΑμεΑ) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής (ΑμεΑ) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

 

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ –ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ “WillPower Games” ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Με γνώμονα την υποστήριξη δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, την προαγωγή του Εθελοντισμού, αλλά και την ανάδειξη της σημασίας του Αθλητισμού στα ΑμεΑ, οι Τομείς Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνουν Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρες 10.00-14.00, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ), στο πλαίσιο του αθλητικού θεσμού του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, «WillPower Games».

Οι αγώνες -οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, που αποτελεί διαχρονικά μεγάλη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Ομίλου ΞΥΝΗ- λαμβάνουν χώρα με την υποστήριξη του Σ.Ε.Φ. και της Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου, κας. Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης -την οποία έχουν αναλάβει να στηρίξουν εθελοντικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης των συμμετεχόντων αθλητών- θα διεξαχθούν 2 αγώνες:

  • Goalball, μεταξύ του αθλητικού σωματείου ΙΩΝΑΣ (IONAS GC) και της ομάδας σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • Καλαθοσφαίριση με αμαξίδια, μεταξύ της ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.)

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!