Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ»

«ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ»

Ο Μικρός Μαέστρος ολοκληρώνοντας ακόμη μία σχολική χρονιά, διοργάνωσε και παρουσίασε τις αποχαιρετιστήριες, καλοκαιρινές του εκδηλώσεις «Τα γενέθλια του παπα-Στρούμφ» στις 11:00 π.μ. και «Με τη μουσική συντροφιά ταξιδεύω στα παλιά» στις 18:00 μ.μ., την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο και τις παραστάσεις «Διαγωνισμός στην παραμυθούπολη» στις 18:00 μ.μ. και «Η κυρία Δήμαρχος» στις 20:00 μ.μ. τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης, Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης». Όλα τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην υποκριτική, στο χορό και το τραγούδι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρακολούθησαν και επιβράβευσαν τα μικρά τους αγγελούδια επί σκηνής, ενθουσιάστηκαν, συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων με το χειροκρότημά τους, ενώ στο τέλος κάθε παράστασης η συγκίνηση ήταν διάχυτη για τα κατορθώματα των παιδιών τους!!!
Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο του Μικρού Μαέστρου. Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!