Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Δια βίου μάθηση – Έναρξη εγγραφών – Έκπτωση 10%

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Δια βίου μάθηση - Έναρξη εγγραφών - Έκπτωση 10%Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζει και φέτος με εξαιρετική επιτυχία την υλοποίηση καινοτόμων εξ αποστάσεως Επιμορφωτικών Προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής.
Τα μαθήματα  προσφέρονται μέσω e-learning  και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους/-ες λυκείου. Διδάσκουν σε αυτά ή/και συμμετέχουν με εκπαιδευτικό υλικό, μέλη ΔΕΠ και άλλοι ειδικοί επιστήμονες/ισσες του Πανεπιστημίου μας και άλλων Α.Ε.Ι της χώρας ή του εξωτερικού.
Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να δημιουργήσει το δικό του εξατομικευμένο σύνολο e-learning  μαθημάτων επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 120 Διδακτικές Ενότητες και περισσότερα από 30 ολοκληρωμένα Προγράμματα επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξειδίκευσης σε πάνω από 20 Κατευθύνσεις-Επιστημονικά Πεδία.
Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου σπουδών χορηγείται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Εγγραφείτε από 01/07/2014 έως 31/07/2014 και επωφεληθείτε της Ειδικής Έκπτωσης 10%.
Σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας, συμμετέχοντας στα προγράμματά μας!  Εγγραφείτε έγκαιρα διασφαλίζοντας την συμμετοχή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://e-epimorfosi.aegean.gr ή ακολουθήστε μας στο facebook: www.facebook.com/eDiaViouMathisiPanepistimioAigaiou
Για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

 
Γραμματεία Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης
[email protected]
Τ: 22410 99424-6
F: 2241099196

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!