Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ AMC

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ AMC

 Ξενοδοχείο The Met στην Θεσσαλονίκη

 Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σε έναν «παράδεισο» γλυκών απολαύσεων σας προσκαλεί η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής μαγειρικής στον κόσμο AMC, στο Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει στο ξενοδοχείο The Met, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Το έμπειρο και ταλαντούχο team και οι σπουδαστές των patissier  του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ζαχαροπλαστικής), θα δημιουργήσει live μια ποικιλία από πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες, στα κορυφαίας ποιότητας σκεύη της AMC, αποκαλύπτοντας… «γλυκά» μυστικά της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης από την παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα –πάντα στην υγιεινή τους έκφραση που εγγυώνται τα σκεύη AMC.
«Πρωταγωνιστές» του Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής της AMC πλούσια γλυκά και «αμαρτωλές» απολαύσεις, που –μέσα από άφθονες γευστικές δοκιμές– σας υπόσχονται ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που θα… «απογειώσει» τον ουρανίσκο!
Μεγάλο Bazaar AMC με εκπτώσεις μέχρι 80% και πλήρη έκθεση προϊόντων!
*Χορηγοί –Υποστηρικτές:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  ΓΙΩΤΗΣ,  Dole,  ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ,  Λακωνία Α.Σ.Ε.Ε ΑΜΥΚΛΩΝ,  Melitta, Jannis, ΙΝΟ & ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα.
Για το δελτίο τύπου κάτε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!