Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Φιλανθρωπικό bazaar για τη στήριξη των Συλλόγων «ΣΤΟΡΓΗ» και «ΑΜΥΜΩΝΗ»

Φιλανθρωπικό bazaar για τη στήριξη των Συλλόγων «ΣΤΟΡΓΗ» και «ΑΜΥΜΩΝΗ»

Χειροποίητες δημιουργίες, γαστρονομικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, ακόμη express manicure για τις κυρίες, facepainting, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο για τα παιδιά περιλαμβάνει το φετινό bazaar του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».
Τα έσοδα της φιλανθρωπικής, εκδήλωσης με τίτλο «Το χωριό των αστεριών», θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ».
Το χριστουγεννιάτικο bazaar ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10.00΄το πρωί μέχρι τις 15.00΄ το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης. Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, οι μαθητές, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά κυρίως για να εκφράσουν όλοι μαζί την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Παράλληλα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων, θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στους Ομίλους Δραστηριοτήτων του Δημοτικού και Γυμνασίου του σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς, από και προς το Κολέγιο, με λεωφορείο, το οποίο θα κάνει τη διαδρομή Αριστοτέλους – Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” – Αριστοτέλους, κάθε μία ώρα, ξεκινώντας από τις 10.00΄ π.μ..
Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν, με την προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρίας τους, στη λαχειοφόρο αγορά, θα πρέπει να στείλουν την προσφορά τους έως τις 25 Νοεμβρίου 2014 και θα προβληθούν ως χορηγοί σε ειδικό banner στην είσοδο της εκδήλωσης.
Πληροφορίες για το κοινό:
Κυρία Μαριάννα Πραβητιανού, υπεύθυνη της διοργάνωσης στη Γραμματεία του Νηπιαγωγείου – Παιδικού Σταθμού, τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας: 2310.674471 (εσωτ.40), 9.00΄ – 15.00΄.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Φιλανθρωπικό bazaar για τη στήριξη των Συλλόγων «ΣΤΟΡΓΗ» και «ΑΜΥΜΩΝΗ»

Φιλανθρωπικό bazaar για τη στήριξη των Συλλόγων «ΣΤΟΡΓΗ» και «ΑΜΥΜΩΝΗ»

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!