Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι σπουδαστές ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο μεγάλο φεστιβάλ της AMC

Οι σπουδαστές ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν πρωτότυπα γλυκά

Στο Ξενοδοχείο The Met στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής της εταιρείας AMC και στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων της εταιρείας AMC.
Το έμπειρο και ταλαντούχο team και οι σπουδαστές των patissier των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Τμήμα Ζαχαροπλαστικής) έκλεψαν τις εντυπώσεις και δημιούργησαν live μια ποικιλία από πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες στα κορυφαίας ποιότητας σκεύη της AMC, αποκαλύπτοντας «γλυκά» μυστικά της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης – πάντα στην υγιεινή τους έκφραση που εγγυώνται τα σκεύη AMC. 
Οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ήταν επίσης εκεί και πρόσφεραν άψογη εξυπηρέτηση στο κοινό, αφού είχαν αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη, την υποδοχή και το service της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά παιδιά και είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν συνταγές με τον Ευτύχη Μπλέτσα αλλά και να διδαχθούν τα πρώτα μυστικά της υγιεινής παιδικής ζαχαροπλαστικής. 
Την εκδήλωση επισκέφθηκαν πάνω από 1.200 άτομα, τα οποία είχαν την δυνατότητα να κάνουν άφθονες γευστικές δοκιμές και να απογειώσουν τον ουρανίσκο τους.
Το πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε:
–        Ζωντανή ζαχαροπλαστική από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τα σκεύη AMC
–        Παρουσίαση υγιεινής παιδικής ζαχαροπλαστικής από τον Ευτύχη Μπλέτσα κατά τα πρότυπα της AMC
–        Μεγάλο Bazaar AMC και πλήρη έκθεση προϊόντων
–        Ζωντανούς Mικρασιατικούς χορούς από τον Μικρασιατικό σύλλογο Ευκαρπίας
*Χορηγοί –Υποστηρικτές:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΓΙΩΤΗΣ, Lipton, Βιτάμ, SOL, Flora με βούτυρο, Άλτις, Dole,  ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ,  ΛΑΚΩΝΙΑ Α.Σ.Ε.Ε ΑΜΥΚΛΩΝ,  Melitta, Jannis & Εμμανουήλ Μπεζές.
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, [email protected]
www.iekxini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Οι σπουδαστές ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν πρωτότυπα γλυκά

Ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει τους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής στο κοινό της εκδήλωσης και αποσπά από αυτούς σχόλια για τις δημιουργίες τους

Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαζί με τους καθηγητές τους

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!