Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Παγκόσμιο Συνέδριο της ORLY στο Los Angeles

Το Εκπαιδευτικό Team των Ε.Ε.Σ. EVABEAUTY Studies συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ORLY INTERNATIONAL Inc. στις 19-22 Σεπτεμβρίου στο Los Angeles.
Η ORLY  είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ, πιστή στο όραμά της να κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών, εφευρέτης του γαλλικού μανικιούρ, πολυβραβευμένη παγκοσμίως για την συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων περιποίησης άκρων έχει δικαίως χαρακτηριστεί  «Ο ηγέτης στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών».
Το συνέδριο αποτέλεσε φόρο τιμής στον Jeff Pink, τον δημιουργό του γαλλικού μανικιούρ και της ORLY, εξ’ ου και ο τίτλος του συνεδρίου Its all started with Pink.   Ένα αφιέρωμα στην ‘πολύχρωμη’ καριέρα του Pink  και στο ρόλο που έπαιξε στη διαμόρφωση του επαγγελματικού κλάδου περιποίησης φυσικών νυχιών.
Το πορτρέτο του Jeff Pink, που φιλοτέχνησε η παγκοσμίου φήμης ζωγράφος  Francoise Nielly, αποτέλεσε την κεντρική ιδέα της διαφημιστικής καμπάνιας για το 2014. Το πορτρέτο αποτελείται από τα χρώματα των δημοφιλών αποχρώσεων βερνικιών νυχιών της ORLY.
Στο συνέδριο, η ORLY παρουσίασε τις collections & τα trends στα βερνίκια για άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα 2014, συνεχίζοντας πιστά για άλλη μία χρονιά να διαμορφώνει τις τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν και να καθοδηγεί τη βιομηχανία της μόδας σε χρώματα και υφές. Φωτεινές ιδέες, ζεστά χρώματα, τολμηρές υφές χαρακτηρίζουν την κάθε collection και προδιαγράφουν τις τάσεις παγκοσμίως: η δημιουργική ομάδα της ORLY δεν σταματάει ποτέ να ψάχνει για την επόμενη μεγάλη ιδέα!
Μόνο με μία κορυφαία εταιρεία σαν την ORLY, θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι σχολές EVABEAUTY Studies. Οι σπουδαστές λαμβάνουν άριστη εκπαίδευση από κορυφαίες εκπαιδεύτριες-τεχνίτριες και συνεπώς εκπαιδεύονται από το πρώτο μάθημα να λειτουργούν ως επαγγελματίες  της ειδικότητας ‘ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ‘: α) χρησιμοποιώντας τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα ORLY και β) υιοθετώντας τη φιλοσοφία ότι πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένες – τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα – για κάθε τι νέο που κυκλοφορεί στον κλάδο τους (προϊόν, τεχνική, νέες τάσεις της μόδας.)
Και δεν είναι τυχαίο ότι το συντριπτικό ποσοστό των σπουδαστών των σχολών EVABEAUTYStudies ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους, παραμένει πιστό αφενός στην εκπαίδευση της EVABEAUTY, συστήνοντας την σε τρίτους και αφετέρου στα προϊόντα ORLY!!!
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελευθ. Βενιζέλου 140, Πλ. Δαβάκη 2109589616
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Δημ. Θέατρο  2104100041
www.evabeauty.gr
info@evabeauty.gr
www.facebook.com/evabeauty.gr
twitter.com/EVABEAUTYGR

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!