Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

OPEN DAY: Εξειδίκευση στα Social Media Το Mediterranean Professional Studies σε προσκαλεί να ζήσεις την εμπειρία!

OPEN DAY: Εξειδίκευση στα Social Media Το Mediterranean Professional Studies σε προσκαλεί να ζήσεις την εμπειρία!

Το Mediterranean Professional Studies – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, σας προσκαλεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00,  να παρακολουθήσετε την έναρξη του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης: «Εξειδίκευση στα Social Media». Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδος για το πρώτο μάθημα, είναι ελεύθερη!
Οι συμμετέχοντες του πρώτου μαθήματος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος «Εξειδίκευση στα Social Media», τα οφέλη που θα αποκομίσουν εάν θα αποφασίσουν να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.
Το πρόγραμμα «Εξειδίκευση στα Social Media», είναι συνολικής διάρκειας 60 ωρών και είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του Marketing και της εταιρικής επικοινωνίας. Αποτελεί πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου (Level 7) και θα εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με θεωρητική και πρακτική γνώση, δηλαδή με τα βασικά συστατικά για την έναρξη μιας νέας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού Marketing ή για την εξέλιξή σε ανώτερες διοικητικές θέσεις. Σκοπός του προγράμματος, είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των διαδικτυακών μέσων και πιο συγκεκριμένα των νέων μέσων και των κοινωνικών δικτύων και η ανάπτυξη ικανοτήτων χάραξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων στρατηγικών για πρόσωπα, πολιτικές και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.
Απευθύνεται σε Επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας, σε Διευθυντικά στελέχη εταιριών, Ελεύθερους επαγγελματίες, Φυσικά πρόσωπα, σε Φοιτητές/Απόφοιτους Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων και σε όσους ενδιαφέρονται για το αντικείμενο των Social & Digital Media.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Πληροφορίες – Εγγραφές:
Mediterranean Professional Studies
Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr | [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!