Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ORLY, NOUVEAU CONTOUR, EVABEAUTY STUDIES – O όμιλος EVABEAUTY συμμετέχει στην έκθεση BEAUTY GREECE Άνοιξη

NEW EVABEAUTY RED KDBME 2014-01

Από τις 7 μέχρι τις 9 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

front-athens-springΗ εταιρεία EVABEAUTY συμμετέχει στην μεγαλύτερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς BEAUTY GREECE  που πραγματοποιείται από τις 7 μέχρι τις 9 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία). Όλα τα brands που εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει η εταιρεία θα βρίσκονται εκεί:
Η διάσημη μάρκα βερνικιών ORLY (περίπτερο 219-221), από το LOS ANGELES, η ηγέτης εταιρεία επαγγελματικών μηχανημάτων και εξοπλισμού για το μόνιμο μακιγιάζ NOUVEAU CONTOUR και η Νούμερο 1 Σχολή Ομορφιάς (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) EVA BEAUTY Studies (περίπτερο 9).          
Η έκθεση δίνει στον κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσει από κοντά πάνω από 170 εταιρείες/ εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων, σε περίπου 8.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να κλείσει συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες & παραγγελίες, κερδίζοντας από τις σημαντικές εκπτώσεις που θα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.

Η ομάδα της εταιρείας σας περιμένει για να δείτε όλη την γκάμα προϊόντων νυχιών της ORLY και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές και τις εκπτώσεις! Ειδικά για την σχολή ομορφιάς EVABEAUTY Studies θα υπάρχουν ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για προεγγραφή στις ειδικότητες ομορφιάς. Ενώ, μπορείτε να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές αλλά και στα μηχανήματα μόνιμου μακιγιάζ από την Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Δώρα Κυπριώτη.
Like ORLYGreece on Facebook
Like EVABEAUTY on Facebook
Like NOUVEAU CONTOUR GREECE on Facebook
Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κα Βάσω Τσούνη, τηλ. 210- 9576009, email: [email protected]
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!