Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου – Ημερίδα: «Σχεδιασμός με Ενεργειακή Συνείδηση»

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, η Ένωση Κυπρίων Φυσικών και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος οργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Σχεδιασμός με Ενεργειακή Συνείδηση».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Δρ. Εμμανουήλ Λιουδάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών, κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, Διευθυντής Τμήματος Περιβάλλοντος, κ. Στέλιος Αχνιώτης, Πρόεδρος Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, Μιχάλης Παυλίδης, Δήμαρχος Γεροσκήπου, Σάββας Βέργας, Δήμαρχος Πάφου και ο Καθ. Ηλίας Ντινένης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις

Με εισηγήσεις τους οι Δρ. Θεόδουλος Μεσημέρης, Ανώτερος Λειτουργός Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβάλλοντος και θέμα “Κλιματική Αλλαγή και Μέτρα Μείωσης των Αερίων του Θερμοκηπίου”, δ. Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορας, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, Πανεπιστήμιο Νεάπολις με θέμα “Αρχιτεκτονικός Βιοκλιματικός Σχεδιασμός” κ. Γιάννης Κουτσολάμπρος, Αρχιτέκτονας, Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής ΕΤΕΚ Πάφου, με θέμα “Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική στην Πράξη” Δρ. Θεοδώρα Ιωάννου, Λειτουργός Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβάλλοντος με θέμα “Μεθοδολογία Σχεδιασμού Αειφόρων Οικιστικών Αναπτύξεων και κ. Δημήτρης Αντωνίου, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, Πανεπιστήμιο Νεάπολις με θέμα “Σκέψεις για την Πράσινη «Ανάπτυξη»”, κάλυψαν όλη την προβληματική από το πεδίο της κατασκευής και της νομοθεσίας μέχρι την κλιματική αλλαγή και τον σκεπτικισμό για την υπερκατανάλωση και την υπερανάπτυξη.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!