Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ – Workshop: Meet The Apple

Workshop με αντικείμενο τα MAC και τη χρησιμότητά τους στο χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, διοργανώνει το Sound & Musinc School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 17:30, στο χώρο του TV Πλατό του ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωίτου 9, 4ος όροφος).
Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιώργος Χαλκιαδούδης, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και συγγραφέας του βιβλίου «Ο κόσμος του ελληνικού Mac OS X 10.7 Lion», ο οποίος θα εστιάσει περισσότερο στις audiovisual εφαρμογές που προσφέρουν οι συσκευές της Apple.
Το workshop μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές, φοιτητές και πτυχιούχοι από ειδικότητες του Οπτικοακουστικού κλάδου (ηχοληψία, εικονοληψία, οπτικοακουστική παραγωγή κ.α.), επαγγελματίες που χρησιμοποιούν MAC στην καθημερινότητα της εργασίας τους, καθώς και αρχάριοι που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το αγαπημένο τους gadget.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406,  [email protected]www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!