Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

O τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστήριξε το 9o Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης

Σημαντική ήταν η συμμετοχή του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εργασίες του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου που διοργάνωσε η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Β. Ελλάδος. Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ήταν υποστηρικτής του συνεδρίου, και ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής χαιρέτησε από το βήμα τις εργασίες της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Β. Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ από τις ειδικότητες Νοσηλευτικής και Διαιτολογίας, συμμετείχαν αρχικά στη Γιορτή της Καρδιάς που διοργάνωσε η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Β. Ελλάδος, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στο κοινό, και έχει σκοπό την ενημέρωση για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, σε κάθε ηλικία, μέσω της υγιεινής διατροφής. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμμετείχαν εθελοντικά στις δωρεάν αιμοληψίες που διοργανώθηκαν και στις μετρήσεις δεικτών σακχάρου, HDL, LDL κ.α.
Επίσης, οι σπουδαστές του τομέα Υγείας συμμετείχαν και στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης που ακολούθησε την επόμενη μέρα στο χώρο του ξενοδοχείου Hyatt, όπου και ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα πρόληψης παθήσεων της καρδιάς.
Η συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια αποτελεί πάγια πρακτική για τον τομέα σπουδών Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ώστε οι σπουδαστές να έρχονται από νωρίς σε επαφή με όλες τις εξελίξεις του κλάδου τους.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
[email protected], www.iek-xini.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!