Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Παρουσίαση Εκπαιδευτικού Project Παιδικού Σταθμού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, τα Αστεράκια του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» παρουσίασαν το ετήσιο εκπαιδευτικό τους project, με τίτλο: «Μύθοι, μύθοι… Παραμύθι», στον πολυχώρο Space Lab. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν οι μύθοι του Αισώπου και η διαχρονική, διδακτική τους αξία. Συγκεκριμένα, οι μύθοι τους οποίους πραγματευτήκαμε ήταν: Ο λαγός και η χελώνα, H αλεπού και τα σταφύλια, O βοριάς και ο ήλιος, H αλεπού και ο πελαργός, O ποντικός της πόλης και ο ποντικός του αγρού, Tο λιοντάρι και το ποντίκι, O τζίτζικας και ο μέρμηγκας, O ψεύτης βοσκός, Tο μυρμήγκι και η Χρυσαλίδα, H αλεπού με την κομμένη ουρά. Στον χώρο της έκθεσης, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολουθήσαμε τη δραματοποίηση του μύθου «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» από τα Αστεράκια. Στη συνέχεια, απολαύσαμε τη μουσική δράση που ετοίμασαν τα παιδιά με την Καθηγήτρια της Μουσικής μας. Έπειτα, θαυμάσαμε τις δημιουργίες και τις κατασκευές που ετοίμασαν τα παιδιά και, τέλος, διασκεδάσαμε παίζοντας στα επιδαπέδια και επιτραπέζια παιχνίδια των μύθων. Ήταν μια ημέρα γεμάτη τραγούδια και παιχνίδια!

 

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

2.Ιωάννα Διαμαντούδη (Νηπιαγωγόςτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Άννα Δουβλετή (Νηπιαγωγόςτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Πασχαλίνα Τσέρνου (Μουσικόςτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Μαρία Αντωνούδη (Νηπιαγωγόςτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Αίγλη Φούντου (Διευθύντρια Παιδικού Σταθμού / Νηπιαγωγείουτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»)Θεοφανώ Ταχούλα (Νηπιαγωγόςτου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»)
3.Στιγμιότυπο της Παρουσίασης του Εκπαιδευτικού Project του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
5.Στιγμιότυπο της Παρουσίασης του Εκπαιδευτικού Project του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
4.Στιγμιότυπο της Παρουσίασης του Εκπαιδευτικού Project του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
1. Στιγμιότυπο της Παρουσίασης του Εκπαιδευτικού Project του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!