Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Προγράμματα σε Λογιστική, Ελεγκτική & Management από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το ΕΚΠΑ

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν τη διάθεση εξειδικευμένων επιμορφωτικών  Προγραμμάτων μονοετούς και διετούς φοίτησης στους τομείς της Ελεγκτικής και Λογιστικής σε συνδυασμό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Τραπεζικά, τα Χρηματοοικονομικά και τα Νομικά.
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου  με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν τα προσόντα που ήδη έχουν, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α.
Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι μονοετής ή διετής και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» και «Advanced Professional Certificate» αντίστοιχα, στο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.
Professional Certificate (Μονοετή προγράμματα φοίτησης)

Advanced Professional Certificate (Διετή προγράμματα φοίτησης)

* Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)
* Ισχύει έγκαιρη προκράτηση θέσης μέχρι 16/12/2013 με 100 ευρώ και έκπτωση 5% στα δίδακτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα

http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel

 Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Έναρξη Μαθημάτων:  17/02/2014

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.36.89.465 & 210.36.89.402 ή

στο email: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!