Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Προκήρυξη υποτροφιών: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Προκήρυξη υποτροφιών: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών  Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσουν δύο (2) υποτροφίες εξ αποστάσεως σπουδών στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ EΝΩΣΗΣ, για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι υποψήφιοι πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης εισδοχής στο Πρόγραμμα να είναι εγγεγραμμένοι είτε ως ασκούμενοι είτε ως δικηγόροι σε δικηγορικό σύλλογο κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρόκειται για δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα δίδακτρα των Θεματικών Ενοτήτων που θα παρακολουθήσει ο φοιτητής σε διάρκεια δύο (2) ακαδημαϊκών ετών και θα χορηγηθούν ύστερα από κλήρωση. Νοείται ότι η συνέχιση της υποτροφίας κατά το δεύτερο έτος προϋποθέτει την επιτυχή ολοκλήρωση των θεματικών ενοτήτων του πρώτου έτους.
Οι υποψήφιοι οφείλουν μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2014 να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εισδοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/dee/desc) και επιπλέον να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Δήλωση Συμμετοχής στην κλήρωση για τις 2 υποτροφίες. Η αποδοχή της θέσης εισδοχής στο Πρόγραμμα είναι προϋπόθεση της συμμετοχής στην κλήρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ως άνω υποτροφίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τομέα Φοιτητικής Μέριμνας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +357-22411745 ή στο [email protected].
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!