Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Προσαρμογή και Ψυχική Υγεία Μεταναστών και Παλιννοστούντων Μαθητών: Διερεύνηση Αναγκών και Σχέδιο Παρέμβασης

 

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»
Δράση 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης» Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Στο πλαίσιο της Δράσης 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης»του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της Πράξης «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών» που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Α.Π.Θ. πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα: «Προσαρμογή και Ψυχική Υγεία Μεταναστών και Παλιννοστούντων Μαθητών: Διερεύνηση Αναγκών και Σχέδιο Παρέμβασης».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114) από τις 9:30 πμ έως τη 1:30 μμ.
Στην ημερίδα θα γίνει η ανασκόπηση των αποτελεσμάτων από την Υποδράση 6.1 «Διερεύνηση αναγκών και σχεδιασμός παρεμβάσεων ψυχολογικής υποστήριξης» και θα παρουσιαστεί η Υποδράση 6.2 «Εφαρμογή και αξιολόγηση παρεμβάσεων ψυχολογικής υποστήριξης».
Για την Υποδράση 6.1 “Διερεύνηση αναγκών και σχεδιασμός παρεμβάσεων ψυχολογικής υποστήριξης”, και για τη διοργάνωση της ημερίδας υπεύθυνη είναι η Καθηγήτρια Φρόσω Μόττη-Στεφανίδη(Τμήμα Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε μέσω τηλεφώνου (6942998792). Περισσότερες πληροφορίες για τη Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων μαθητών μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο http://www.diapolis.auth.gr/.

 

Copied!