Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σπουδάστε Μασάζ στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Γίνε σε 1 μόλις χρόνο εξειδικευμένος επαγγελματίας και απόκτησε ισχυρό βιογραφικό

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός τα οποία προσφέρουν προγράμματα Εναλλακτικών Θεραπειών.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ σου προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσεις Μασάζ δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια αποκτώντας παράλληλα προοπτικές για επιτυχημένη σταδιοδρομία.
Τα μαθήματα που πρόκειται να παρακολουθήσετε είναι τα εξής:    Σουηδικό Μασάζ, Νευρομυϊκό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ Προσώπου, Μασάζ Αυχένα – Ώμων, Μάλαξη Κυτταρίτιδας και Αδυνατίσματος, Hot Stones , Σιάτσου, Rezouvance, Reiki, Ζωνορεφλεξολογία, Ταιλανδέζικο Μασάζ
Στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, σου προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης πρωινών  και απογευματινών τμημάτων συνολικής διάρκειας 24 εβδομάδων ( μόνο με 6 ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα), πρακτική εξάσκηση σε επαγγελματικούς χώρους και διδασκαλία από επαγγελματίες με εμπειρία από την αγορά εργασίας. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και ταχύρυθμα προγράμματα speedcourses
Όλοι οι σπουδαστές με την εγγραφή τους, αποκτούν εντελώς δωρεάν το επαγγελματικό βαλιτσάκι Μασάζ.
Τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ προσφέρουν 50 % μείωση στα δίδακτρα στις εξής κατηγορίες ενδιαφερομένων:

  • Σε πολυτέκνους (προσκομίζοντας την κάρτα πολυτέκνων)
  • Σε ανέργους ( προσκομίζοντας την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ)
  • Σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ( προσκομίζοντας το φοιτητικό πάσο )
  • Σε επαγγελματίες
  • Σε σπουδαστές δημοσίων – ιδιωτικών ΙΕΚ, Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών

Επιπλέον, κάθε σπουδαστής των ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, με την εγγραφή του, αποκτά πρόσβαση σε 140 ακαδημαϊκά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, www.keasxini.edu.gr, ή καλέστε στα τηλ.: 210 5279500.

 

Copied!