Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ – Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ΝΕW MEDIA STUDIES «χτίζουν» το προφίλ σου στα MEDIA

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τη NEW MEDIA STUDIES του Σταμάτη Μαλέλη μπαίνουν με το… «δεξί» στο 2013, ανακοινώνοντας ένα πρωτοποριακό -για τα ελληνικά δεδομένα- σεμινάριο εξειδίκευσης με «πυρήνα» τα ΜΜΕ, για όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Στο καινοτόμο σεμινάριο εξειδίκευσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του STAR CHANNEL, οι συμμετέχοντες σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ θα μάθουν τις τεχνικές παρουσίασης του εαυτού τους, αλλά και της δουλειάς τους, μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα νέα μέσα (social media κ.ο.κ), γεγονός που θα τους δώσει συγκριτικό πλεονέκτημα στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, πέρα από την 55ετή συνέπειά του στην προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης και υψηλών προδιαγραφών θεωρητικής κατάρτισης, εφοδιάζει τους σπουδαστές του με όλα τα εχέγγυα για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση και επιτυχία.  
Για να δηλώσετε συμμετοχή, καλέστε στη γραμμή ενημέρωσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ:
Τηλ. 210 5279500
*Περιορισμένες θέσεις
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!