Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Ένα σκίτσο για ένα Χαμόγελο" – Φιλανθρωπικό Sketch Event στο COMICDOM CON ATHENS 2013

Οι διεθνείς προσκεκλημένοι του φετινού Comicdom Con Athens, του μοναδικού εγχώριου φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένου στα comics, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών της 9ης Τέχνης, για έναν ιερό σκοπό:  την ενίσχυση των σκοπών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα.
Αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της κοινότητας των comics απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας, οι σχεδιαστές comics Mahmud Asrar, Matteo Scalera, Rufus Dayglo, Έκτορας Αποστολόπουλος, Αντώνης Βαβαγιάννης, Γιώργος Γούσης, Σπύρος Δερβενιώτης, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Πέτρος Ζερβός, Αποστόλης Ιωάννου, Λίλα Καλογερή, Γιώργος Καμπάδαης, Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Κώστας Κυριακάκης, Μάνος Λαγουβάρδος, Τάσος Μαραγκός, Χρήστος Μαρτίνης, Ελεάννα Μαυροφρύδη, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Γιώργος Μπότσος, Όθωνας Νικολαϊδης, Αλέξια Οθωναίου, Παναγιώτης Πανταζής, Αλέκος Παπαδάτος, Θανάσης Πετρόπουλος, Θανάσης Πέτρου, Γιάννης Ρουμπούλιας, Soloup, Σοφία Σπυρλιάδου, Τηλέμαχος Σταυρόπουλος, Ηλίας Ταμπακέας, Θανάσης Τσίλης και Πέτρος Χριστούλιας, θα βρίσκονται την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, σκιτσάροντας για τους φίλους των comics, αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν υποστήριξη σε παιδιά που, ειδικά τώρα, τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα μικρό αντίτιμο. Με αυτή την απλή πράξη, όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα βοηθήσουν ουσιαστικά, αποκτώντας παράλληλα ένα μοναδικό σκίτσο, το οποίο θα σχεδιάσει ζωντανά, μπροστά στο κοινό, ένας από τους καλλιτέχνες.
Το event θα παρουσιάσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ειρήνη Νικολοπούλου. 
Στο COMICDOM CON ATHENS 2013, το μοναδικό εγχώριο φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics, ο μαγικός κόσμος της έντυπης pop κουλτούρας θα ζωντανέψει, για όγδοη συνεχή χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους φίλους της Ένατης Τέχνης, όλων των ηλικιών, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά, για τρεις ημέρες, δημοφιλείς ήρωες, συναρπαστικές περιπέτειες και διάσημους δημιουργούς.
Όπως πάντα, η είσοδος στο Comicdom Con Athens 2013 είναι ελεύθερη, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα λάβουν, εντελώς δωρεάν, τον έγχρωμο, πολυσέλιδο κατάλογο με το πρόγραμμα και τα events του τριημέρου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.comicdom-con.gr.
 

Comicdom Con Athens 2013

Ποιοι:  Comicdom Press  & Ελληνοαμερικανική Ένωση

Πότε: Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και

Κυριακή 21 Απριλίου 2013,  11:0021:30

Πού: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Πόσο: Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
Comicdom Press
Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, Γραφείο Τύπου, [email protected] / 6972002967
Λήδα Τσενέ, Δημόσιες Σχέσεις,  [email protected] / 6944718514
Eλληνοαμερικανική Ένωση
Ήρα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Πολιτιστικών, 2103680052, 2103680047

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!