Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" Μητροπολιτικό πάρκο ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ – Δήμος ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Αξιότιμοι κ. κ. Δάσκαλοι και Γονείς,

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι το χρονικό διάστημα 8 Δεκεμβρίου με 7 Ιανουαρίου, στον χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου, θα λειτουργήσει ένας μαγευτικός χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την εταιρεία «ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ», υπό την αιγίδα και με την συνεργασία του Δήμου Παύλου Μελά με ελεύθερη είσοδο.
Σε μια έκταση 15 στρεμμάτων τα παιδιά θα μπορούν :
–        να περιηγηθούν στα σπιτάκια του μαγεμένου δάσους αναζητώντας το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το ταχυδρομείο του, το σπιτάκι των ευχών
–        να βάψουν τις φατσούλες τους με face painting με εξειδικευμένο προσωπικό
–        να συμμετέχουν παρακινημένα από τα ξωτικά σε παιχνίδια με ειδικευμένες παιδαγωγούς
–        να ζυμώσουν στο εργαστήρι των χριστουγεννιάτικων κουλουριών
–        να κρεμάσουν τις ευχούλες τους στο σπιτάκι των ευχών
–        να παρακολουθούν τις παραστάσεις των κλόουν και των ξυλοπόδαρων
–        να μπουν στο πάρκο των φουσκωτών παιχνιδιών
Η φιλοδοξία μας είναι μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν στο χώρο, να νιώσουν μια δύναμη αποτίναξης της μιζέριας και της μαζικής καταθλιπτικής απαισιοδοξίας που πάει να κυριαρχήσει στις ψυχές μας. Ειδικά τα μικρά παιδιά έχουμε υποχρέωση να τα προστατέψουμε από αυτό το κλίμα, να κάνουμε ότι μπορούμε να νιώσουν τα Χριστούγεννα.
Έτσι σας γνωστοποιούμε ότι η επίσκεψη και η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου σας σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες μπορεί να γίνει με την συμβολική τιμή των πέντε (5) ευρώ ανά μαθητή και περιλαμβάνει εκτός από ελεύθερη είσοδο και χωρίς χρονικό περιορισμό σε όλα τα παιχνίδια, ένα χυμό και ένα σάντουιτς. Οι γονείς ή οι συνοδοί εξυπηρετούνται στην καντίνα και το καφέ, με τιμοκατάλογο όπου το ακριβότερο είδος τιμάται στα 2 ευρώ.
Επειδή η προσέλευση αναμένεται μεγάλη, θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση θετικού ενδιαφέροντος σας, να μας γνωρίσετε την ημερομηνία που θα επιθυμούσατε καθώς και τον αριθμό των μαθητών είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2310633633 & 6973047480.
Με εκτίμηση
ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Υ.Γ. Με δικό σας διακριτικό χειρισμό, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε τον αριθμό των παιδιών που αδυνατούν οι οικογένειες τους ακόμη κι αυτό το χαμηλό κόστος να καλύψουν (θα παρακαλούσαμε να μην υπερβαίνει το 10% του συνόλου των παιδιών), ώστε πάντοτε διακριτικά και με δική σας μέριμνα να συμμετέχουν χωρίς να πληρώσουν.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!