Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Open Day του τμήματος Τουριστικών του City Unity College

Ο Τουρισμός αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες σήμερα, συνεισφέροντας με τρισεκατομμύρια ευρώ στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και πλούτο και δίδοντας ώθηση στις εξαγωγές και τις επενδύσεις!
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης ο Τουρισμός είναι σταθερά ένας από τους κραταιούς κλάδους ανάπτυξης και προσφοράς θέσεων εργασίας σε όλο τον κόσμο!
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου του 2012 το τμήμα Τουριστικών Σπουδών του City Unity College διενεργεί το καθιερωμένο ετήσιο του Open Day. Το Open Day είναι ανοικτό σε όποιον/α επιθυμεί να γνωρίσει σε βάθος τα πρωτοπόρα και μοναδικά για τη χώρα εκπαιδευτικά προγράμματα του City Unity College, τα οποία εξασφαλίζουν την απασχόληση των νέων φοιτητών και αποφοίτων οι οποίοι αναζητούν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία!
Παρακαλούμε κατεβάστε την πρόσκληση σας εδώ: http://www.cityu.gr/directmails/OpenDay/OpenDay.html
Γιατί να επιλέξω το City Unity College;

  1. Διότι οι απόφοιτοι του International Hospitality & Tourism Management Department του Κολεγίου είναι περιζήτητοι στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως εξασφαλίζοντας ευκαιρίες καριέρας που δεν περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά πλαίσια της Ελλάδας, ενώ διαπρέπουν με το υψηλότατο επίπεδο τεχνογνωσίας, επαγγελματικής συμπεριφοράς και ποιότητας που διαθέτουν
  2. Το Κολέγιο εγγυάται και εξασφαλίζει την απασχόληση των φοιτητών και αποφοίτων του Τουριστικού Τμήματος του, ενώ στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε παρέχει την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση σε σπουδές καριέρας.Πληροφορίες για το City Unity College
Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.
Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 8983022 (admissions office) | Email: [email protected] | www.cityu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!