Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σχολή Χορού Βίκης Σιάνου – Μαθήματα ZUMBA από Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012!!!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012 ξεκινάνε μαθήματα ZUMBA στην σχολή χορού της Βίκης Σιάνου.

Δηλώστα άμεσα συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310-849392.

Λίγα λόγια για την σχολή χορού της Βίκης Σιάνου
Η Βίκη Σιάνου σπούδασε χορό στη Θεσσαλονίκη, στη Σχολή της Μαίρης Λιάτσου από όπου αποφοίτησε με το Κρατικό Δίπλωμα Καθηγήτριας Χορού.
Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού μπαλλέτου στο Κέντρο Χορού της Rosella Hightower στις Κάννες, στο Elmhurst School of Surrey, στη Royal Academy of Dancing στο Λονδίνο και στην Ακαδημία Χορού της Βιέννης. Επίσης παρακολούθησε σύγχρονο εκφραστικό χορό στη Σχολή της Martha Graham στη Νέα Υόρκη, στο London School of Contemporary Dance και στο Alvin Ailey American Dance Center στη Νέα Υόρκη.
Δίδαξε για πολλά χρόνια χορό και κίνηση στη Δραματική Σχολή Ρούλας Πατεράκη και στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Η Σχολή Χορού Βίκης Σιάνου, αναγνωρισμένη από το κράτος, λειτουργεί από το 1972 και εφαρμόζει το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, της οποίας η Βίκη Σιάνου είναι τακτικό μέλος.
Το σύστημα αυτό διδάσκει στο παιδί σωστό στήσιμο του σώματος, γνώση της μουσικής, ανάπτυξη της φαντασίας, γρήγορη σκέψη και συντονισμό.
Ακόμη, παρέχει τις βάσεις της τεχνικής και το θεμελιώδες λεξιλόγιο βημάτων σε όσους πρόκειται να γίνουν επαγγελματίες χορευτές.
Η Royal Academy of Dancing (Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου), μετά από εξετάσεις που γίνονται από δικούς της καθηγητές, που μετακαλούνται ειδικά γι′αυτόν το σκοπό, χορηγεί κάθε χρόνο Certificates στους μαθητές της Σχολής Χορού Βίκης Σιάνου.
• Κλασικό μπαλέτο (τμήματα ερασιτεχνικά & επαγγελματικά)
• Σύγχρονος εκφραστικός Χορός (Body contact – release)
• Hip Hop
• Κλακέτες
• Pilates
• Λατινοαμερικάνικοι & Ευρωπαϊκοί χοροί
• Αργεντίνικο τανγκό.
Η σχολή οργανώνει σεμινάριο κλασικού μπαλέτου & σύγχρονου χορού με ξένους & Έλληνες χορογράφους – καθηγητές.
Στοιχεία επικοινωνίας
Πέτρου Συνδίκα 7, Θεσσαλονίκη 546 45
Τηλ.: 2310849392
Website

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!