Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Working Abroad" Εκδήλωση για την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό – ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό ήταν το βασικό θέμα ομιλίας – συζήτησης που πραγματοποιήθηκε από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών) του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα διαλέξεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη), οι σπουδαστές συνδέθηκαν ζωντανά μέσω Skype με την πόλη Nice της Γαλλίας, όπου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Όλια Μίχου, MSc in Informatics, Software Development Engineer at Amadeus, ελληνίδα που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
Η κα Μίχου ανέλυσε σε σπουδαστές και απόφοιτους ποιους δρόμους μπορεί να ακολουθήσει ένα νέος για την εξεύρεση θέσης εργασίας σε μία ξένη (ευρωπαϊκή) χώρα.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αναλύθηκαν θέματα όπως η σωστή σύνταξη ενός διεθνούς βιογραφικού, και πως μπορεί κανείς να δώσει συνεντεύξεις σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών), με την υποστήριξη του τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και του School of Computing του Mediterranean College.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
[email protected] , www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!