Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σεμινάριο για τον Αυχενογενή Πονοκέφαλο από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 15:00-21:00εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Αυχενογενής Πονοκέφαλος: διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση σε δυσλειτουργία αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης (Α0-Α3)”.

Στο σεμινάριο [2 ώρες θεωρία και 4 ώρες εργαστήριο] θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για την αξιοπιστία και εγκυρότητα των μεθόδων κλινικής αξιολόγησης για το σύνολο των εμπλεκόμενων δομών, παρουσιάζοντας διαφορετικές και πολυδιάστατες θεραπευτικές προσεγγίσεις με επίκεντρο τον ασθενή.

Εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Βαθρακοκοίλης (DO, PhD, MSc, OMPT), Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του μεταπτυχιακού MScPhysiotherapy που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το UniversityofEastLondon.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

  • Φοιτητές Μητροπολιτικού Κολλεγίου: 100 ευρώ
  • Εξωτερικοί: 120 ευρώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Λάζαρος Λαζάρου: [email protected], T 2310 241010

Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

_________________________________________________________________

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει μακρά εκπαιδευτική παράδοση – περισσότερα από είκοσι (20) χρόνια- στις Επιστήμες Υγείας. Σήμερα, προσφέρει τη μεγαλύτερη σε εύρος επιστημών ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ, σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια. Η Σχολή προσφέρει ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σε επιστήμες όπως η Ποδιατρική, η Νοσηλευτική, η Μαιευτική, η Φυσικοθεραπεία, η Λογοθεραπεία, η Εργοθεραπεία, η Διαιτολογία, η Βιοϊατρική και η Προπονητική και Φυσική Αγωγή. Επιπλέον, προσφέρει ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα στη Φυσικοθεραπεία και την Προηγμένη Διαιτολογική ΠρακτικήΗ κλινική άσκηση των φοιτητών υλοποιείται σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πλαίσια  στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη (νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, θεραπευτήρια και κλινικές κ.α) και συχνά αποτελεί το εφαλτήριο της μετέπειτα επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copied!